PERS

Damespraatjes.nl
Mixitup.nl

Fashionlicious.nl


Libelle.nl


OOK Magazine Mei 2011 "Tashanger"Sante mei 2011 "Altaartje/TempeltjeIn Glans Magazine

Lucky Boeddha in Glans Magazine

 

Zie onderstaand artikel 


Sieradenmagazine

Boeddhabeelden worden wereldwijd veel gekocht en cadeau gegeven als gelukssymbool. Hopend op een beetje meer geluk en bescherming.


Er wordt wel eens gezegd, dat je een boeddhabeeldje niet voor jezelf mag kopen, maar niets is minder waar. Een boeddhistische monnik heeft ons verteld, dat het geven van een boeddhabeeld dezelfde goede waarde heeft als het -voor jezelf kopen-, mits je het niet louter als versiering gebruikt:


Een boeddhabeeldje pleegt je enkel te onthouden wat je doet of moet doen volgens de leer van Boeddha, niets meer, niet minder. Jij doet het en het het zien of dragen van een boeddhabeeldje helpt je herinneren om goed te doen. Of het beeldje/symbool geluk brengt hangt dus vooral af van je eigen gedrag.


Er zijn diverse boeddhabeeldjes in verschillende houdingen en handgebaren, als je het leuk vindt naar de betekenissen hiervan verwijzen we je naar deze site.


De sieraden op de foto’s komen uit de winkel van Lucky Boeddha.Van het dragen en laten inspireren van deze sieraden word je niet alleen heel blij, maar steun je ook nog eens andere vrouwen op de wereld (wat weer heel goed voor je karma is…) Koop je een van de Lucky Boeddha kettingen, dan krijg je er een heel mooi sieradenetui gratis bij, want een Boeddha symbool dien je met respect te dragen, behandelen en op te bergen!

 

Follow LuckyBoeddha on Twitter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »